1970 Mini 1000 mkIII – til salgs! (SOLGT 8/12)

Oppdatering 8/12 : Denne bilen er nå solgt!

 

«Lopa» søker nå ny eier. Den forrige eieren har hygget seg masse med denne bilen, men nå er det på tide å finne et nytt hjem til den. Bilen er en 1970 Mini 1000 mkIII i originalfargen «Antelope» og er nå i det vi vil beskrive som meget god bruksstand. Den har blitt oppgradert med skivebremser foran og fått splitter nytt interiør for noen år siden. Karosseriet er pent og fritt for bulker, og det er lite rust på bilen. Motor og girkasse virker å være i meget god stand, og det er ingen ulyder eller skraping i noen av girene. Lakken begynner å bli en del år gammel nå og har sprukket opp hist og her. Du vinner ingen utstillingskonkurranser med denne Minien, men den kan (og bør) brukes akkurat slik den er. Skivebremsene gjør at du stopper meget godt og sikkert. Bilen må EU-godkjennes nå, og prisen reflekterer dette!

 

Selges for kun kr. 45000,- (SOLGT! 8/12)

 

Bilen står på vårt lager på Nøtterøy. Ta kontakt med oss på telefon 3321 0080 (Tore) for å avtale visning på kveldstid.