Nydelig 1998 modell Mini – solgt på én dag!

Det hender vi kommer over interessante Minier her hos oss som blir kjøpt inn for videresalg. Den siste bilen i den kategorien var denne fantastisk flotte 1998-modellen med kun 59000km på telleren. Planen for innkjøpet var å kjøre litt rundt i den selv i vår og sommer før salg, men et lite bilde ble lagt ut på våre Facebook-sider, og dermed var det gjort. Kjøperen dukket opp på døra her dagen etterpå og handel ble gjort. Det som var ekstra gledelig at kjøperen var en entusiast som har handlet Mini av oss for en god del år tilbake, men vært Mini-løs en stund nå.

Bilen har vært i Norge helt siden den var ny, men har på mystisk vis holdt seg helt rustfri! Dette er dermed den beste Mpi-Minien jeg har sett på en lang stund. Bilen vil bli å se på veiene her i Vestfold fremover.