Vårslepp og «Car boot sale» hos AutoClassic!

Søndag 7.mai inviterer vi til vårslepp og delemarked for alle Minientusiaster her hos AutoClassic på Sem i Tønsberg. AutoClassics vårslepp har blitt en tradisjon, og i år gjør vi en liten vri på det populære Minitreffet:

 

I England er det tradisjon for såkalte «car boot sale» i helgene, hvor folk tar meg seg saker og ting de har lyst til å bli kvitt, møter opp på en dertil egnet parkeringsplass og har et godt gammeldags loppemarked ut av sine bagasjerom. Så ta med deg Minien, et campingbord eller to og litt deler du har lyst til å selge, så lager vi sammen verdens første AutoClassic Mini car boot sale 🙂

Vi stiller selv med flere Minier, og håper at så mange som mulig tar en luftetur ned hit. Rekorden er vel på ca. 30 biler. Vi har kaffen klar fra klokka 11, og holder på til klokka 15 i alle fall. Vel møtt!!!